خانه / جدیدترین ها / پاورپوینت كاهش ضايعات محصولات كشاورزي

پاورپوینت كاهش ضايعات محصولات كشاورزي

پاورپوینت كاهش ضايعات محصولات كشاورزي

دسته بندي : علوم پایه » شیمی

توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع كاهش ضايعات محصولات كشاورزي ،
در قالب ppt و در ۷۰ اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
موارد قانوني مرتبط با ضايعات محصولات كشاورزي و امنيت غذايي در قانون برنامه چهارم
بند ه ماده ۱۸
حمايت از گسترش صنايع تبديلي و تكميلي بخش كشاورزي به نحوي كه در صد محصولات فرآوري شده حداقل به ميزان دو برابر وضع موجود افزايش يافته و موجبات كاهش ضايعات به ميزان ( ۵۰ % ) فراهم گردد.
بند د ماده ۸۴ :
دولت موظف است ‘ به منظور نهادينه كردن مديريت ‘ سياستگذاري ‘ ارزشيابي و هماهنگي اين قلمرواز جمله : امنيت غذا و تغذيه كشور ‘ تامين سبد مطلوب غذايي و كاهش بيماري هاي ناشي از سوء تغذيه و گسترش سلامت همگاني در كشور ‘ افدامهاي ذيل را به عمل آورد:
ايمني غذا
كاهش ضايعات مواد غذايي از توليد به مصرف

شرح وظايف دفتر امور كاهش ضايعات محصولات كشاورزي
تهيه و تدوين استراتژی، خط مشی ها، سياستها و برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت مورد نياز مديريت کاهش ضايعات محصولات کشاورزی در چارچوب سند ملّی توسعه بخش کشاورزی و پیگيری تصويب آن در مراحع ذيربط
ايجاد هماهنگی امور کاهش ضايعات در وزارت متبوع و ساير دستگاهها و مراکز مرتبط.
هدايت و ساماندهی امور عمليات زنجيره پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام مطالعات و تحقيقات لازم در خصوص تعيين وضعیيت عوامل و ميزان ضايعات هر يک ازعمليات بعد از برداشت و ارائه راهکارهای مناسب و کنترل مستمر.
تهيه و تدوين شاخص های کيفی و استاندارد مرتبط با فرآيند عمليات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم جهت دستيابی و بکارگيری يافته های جديد و فن آوری های نوين و استفاده از تجارب ساير کشورها در عمليات پس از برداشت محصولات کشاورزی.
انجام اقدامات لازم به منظور تجهيز و بهبود شبکه های حمل و نقل و پايانه های توزيع و صادراتی خاص توليدات کشاورزی.
همکاری در برقراری و اجرای نظام تضمين کيفيّت محصولات کشاورزی با مراجع ذيربط.
حمايت از توسعه و ايجاد ايستگاههای جمع آوری محصولات کشاورزی.
تهيّه و تدوين ضوابط و دستورالعمل فنّی و تکنولوژيکی و ارائه الگوههای مصرف محصولات کشاورزی.
ايجاد، توسعه و راهبری بانکهای آمار و اطلاعات و اطلاع رسانی در چارچوب نظام اطلاع رسانی وزارت متبوع و ارائه خدمات فنی و مشاوره ای به بهره برداران و کشاورزان.
و . . .

فهرست مطالب:
شرح وظايف دفتر امور كاهش ضايعات محصولات كشاورزي
تعريف ضايعات
انواع ضايعات
امنیت غذایی
سیستم غذا و تغذیه
افزایش غیرخطی میزان اضافه تولید محصولات کشاورزی برای جبران ضایعات
طرح مطالعات جامع کاهش ضايعات محصولات کشاورزی
اجزای اصلی ارزیابی سیستم محصول
هزینه های تولید و بازاریابی
و . . .

دسته بندی: علوم پایه » شیمی

تعداد مشاهده: ۲ مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: ۷۰

حجم فایل:۱,۲۱۱ کیلوبایت

 قیمت: ۱۸,۰۰۰ تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در ۷۰ اسلاید ، قابل ویرایش.


لینک منبع

درباره‌ی manager

حتما ببینید

یک سری نمونه سوالات امتحانی تشریحی پايان ترم درس سیستم های انتقال آب

یک سری نمونه سوالات امتحانی تشریحی پايان ترم درس سیستم های انتقال آب دید کلی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *