خانه / جدیدترین ها / پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

پاورپوینت انواع روشهای طبخ مواد غذایی

دسته بندي : علوم پزشکی » بهداشت عمومی

توضیحات:
دانلود پاورپوینت با موضوع انواع روشهای طبخ مواد غذایی،
در قالب ppt و در۲۷ اسلاید، قابل ویرایش.

بخشی از متن پاورپوینت:
پختن نه تنها بو و ظاهر مواد غذايي را بهبود مي بخشد بلكه مي تواند قابليت هضم آنها را نيز افزايش دهد. براي مثال ، گوشت سفت چنانچه با روش مناسبي طبخ شود، نرم تر ميشود و اين عمل جويدن و هضم آن را آسانتر مي كند.
همچنين در عمل پخت تغييراتي در ميزان مواد مغذي موجود درماده غذايي رخ مي دهد كه اين تغييرات بستگي زيادي به روش پخت و حالت فيزيكي ماده غذايي دارد.عوامل كه دركاهش مواد مغذي مؤثر هستند شامل اين موارد است .
عملياتي كه قبل از پختن ،روي ماده غذايي انجام مي شود.
مدت زمان پخت ماده غذايي
مقدار مايع مورد استفاده براي طبخ ماده غذايي
مدت زماني كه غذا داغ نگه داشته مي شود يا در معرض هواي آزاد قرار مي گيرد تا مصرف شود.

انواع روشهاي پخت:
جوشاندن (BOILING)
نيم جوش كردن (SIMMERIN)
آب پز (POACHING)
بخار پز كردن(STEAMING)
بلانچ (BLANCH)
پختن در زودپز(PRESSURE COOKING)
پختن در مايكروويو MICROWVING):)
آرام پز كردن (BRAISE)
تفت دادن (SAUTEING)
سرخ كردن معمولي (PAN FRYING)
سرخ كردن عميق (DEEP FRYING)
بريان كردن(POASTING)
كباب كردن
و . . .

فهرست مطالب:
مقدمه
انواع روشهاي پخت
روشهاي حرارت مرطوب
بخار پز كردن

توضیحات روش های:
جوشاندن
سرخ كردن عميق
كباب كردن
و . . .

دسته بندی: علوم پزشکی » بهداشت عمومی

تعداد مشاهده: ۰ مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: ۲۷

حجم فایل:۱۵۹ کیلوبایت

 قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب ppt و در ۲۷ اسلاید، قابل ویرایش.


لینک منبع

درباره‌ی manager

حتما ببینید

دانلود پاورپوینت مشتری مداری

دانلود پاورپوینت مشتری مداری دید کلی : دانلود پاورپوینت با موضوع مشتری مداری، در قالب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *