توضیحات کامل :

گندم و فرآورده ­های آن به دلیل دارا بودن انرژی، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین­های “ب” به عنوان یک منبع مغذی مهم تلقی می­گردند. به طور کلی، دانه کامل گندم می­تواند به عنوان یکی از بهترین گزینه­ های انتخابی در رژیم غذایی مطرح شود. تحقیقات و بررسی­ها حاکی از آن است که مصرف مرتب و منظم دانه کامل گندم نقش قابل ملاحظه­ای در پیشگیری از بیماری­های مزمن مانند بیماری­های قلبی، دیابت و حتی انواعی از سرطان نیز دارد؛ البته هنوز مکانیسم­های مرتبط با آن به طور دقیق مشخص نیست.